Miroslav on LinkedIn

Jasna vizija delovanja. Visoka isplativost. Razvoj veština zaposlenih! Praktičnost, korisnost, primenljivost...

Relevantnost referenci

Miroslav Milojević iza sebe ima preko 7.500 učesnika treninga i tim bildinga. Radio je se sa više od 110 kompanija: srpskih, regionalnih, ili svetskih. Razumemo da je danas je teško razdvojiti ko je ko na tržištu dobavljača poslovnih obuka i da je lako biti u zabludi prilikom odabira.

Na primer, na tržištu ima odličnih psihologa, koji NLP radionicu preimenuju u trening o prodaji, pa kasnije dođe do razočarenja učesnika.

Ima trenera koji su na dobrom glasu, samo zato što umeju da naprave dobru atmosferu, a lično poslovno iskustvo im se svodi na jednu industriju (npr. hoteli i turizam ), pa su učesnici srećni, ali ne mogu da primene u svom poslu, jer su trenerovi primeri nerelevantni.

Ima i onih koji nemaju prodajno iskustvo, ali pišu zabavne "copy-paste-plagijat" knjige i time prave famu oko sebe. Kad se show završi, ne ostane ništa u glavama učesnika.

Postoji i hiperinflacija u navođenju imena dosadašnjih klijenata. Kada se pogleda rubrika na vebsajtu "Naši klijenti" dolazi do zbrke u glavi, jer ispada da su svi radili sa svima.

Mnogi ponuđači u Srbiji spominju brojke (broj klijenata, broj treninga) koje su očigledna laž, jer bi samo Brian Tracey mogao da ih postigne, za 30 godina obilaženja sveta.

Stoga, Win Win je spreman da svoju sposobnost pokaže uživo, na demo-treningu. Tu se jasno vidi ko je ko i koliko je ono što se napiše u ponudi relevantno.

 

Oznake: trening, obuka, razvoj

Relevantnost referenci
05 jun 2017

Miroslav Milojević iza sebe ima preko 7.500 učesnika treninga i tim bildinga. Radio je se sa vi&sc [ ... ]

Kako da rešite neprijatne situacije uz osmeh
30 maj 2017

Prenosimo vam naše misli prvobitno objavljene na sajtu www.sitoireseto.com Tri avio kom [ ... ]

Zašto ne volimo prodaju?
17 sep 2015

Kaže se, ne bez razloga, da ljudi ne vole da im se prodaje, ali da vole da kupuju. A, da li vole  [ ... ]

Komunicirati ljudski
15 jul 2015

Kada mi, na nekom od poslovnih treninga koje držim, učesnici saopšte kako mnoge poslove oba [ ... ]


Human
HSSerbia
Odeon
Restoran Patlidžan