O Win Win-u

Vodeći trener

Vlasnik Win Win-a i vodeći trener je Miroslav Milojević, poslovni trener i konsultant, sa 30 godina poslovnog iskustva, od čega poslednjih 15 godina intenzivno radeći kao trener i konsultant na području Srbije i regiona.

Nakon Mašinskog fakulteta u Beogradu, Miroslav je živeo i radio u Velikoj Britaniji i Italiji, obavljajući poslove koji su, kao zajedničku crtu, imali prodaju, razvoj odnosa sa klijentima i upravljanje prodajnim timovima. Uz posao, Miroslav je stekao i zvanje Mastera na Univerzitetu Westmister u Londonu.

Povratkom u Srbiju 2004. godine i radeći za vodeće trening kompanije, ili samostalno, Miroslav je održao više od 700 treninga i team buildinga, koji su ga učinili jednim od najangažovanijih trenera u zemlji. Praktično, u trenerskoj ulozi, na delu ga je videlo preko 7500 ljudi, iz više od 100 kompanija, multinacionalnih, ili srpskih.

Kao dobavljača trening usluga, klijenti vide Miroslava kao iskusnog fasilitatora, izuzetnog motivatora, odličnog poznavaoca biznisa i briljantnog prezentera.

S druge strane, učesnici treninga kod Miroslava najviše poštuju to što govori jezikom koji je lako razumljiv, pruža primere iz realne prakse i energičnošću im pomaže da prevaziđu poteškoće koje su normalne kod učenja novih veština.

Reference

Farmacija, IT industrija, bankarstvo i finansijske usluge, maloprodaja i veleprodaja hrane i pića, maloprodaja i veleprodaja tehničkih proizvoda, agroindustrija, autoindustrija, turizam i hotelijerstvo, su sve oblasti u kojima je Win Win stekao svoje klijente.

Razumemo da je danas teško razdvojiti ko je ko na tržištu dobavljača poslovnih obuka usled velikog broja referenci koje se navode, a često nije moguće da budu proverene.

Stoga, Win Win je spreman da svoju sposobnost pokaže uživo, na demo-treningu. Tu se jasno vidi ko je ko i koliko je ono što se napiše u ponudi relevantno.